God påske

 

 

Noen ganger så kjenner jeg at man kanskje bør stoppe opp litt og kjenne hva som faktisk betyr noe og faktisk er viktig for deg.

Det er mye fokus på det negative nå og kanskje bør vi alle stoppe opp og nyte det vi faktisk har her og nå. 

Ja jeg er klar over at mange har mistet jobben eller blitt permittert. Vi har usikre tider både økonomisk og om vi selv eller noen nær oss blir/er smittet. Mange lider hjemme både barn, unge, voksne og eldre. Allikevel for noen så kan man også både ha forståelse for at mange sliter på en eller annen måte, men også se at vi nå har muligheten til å stoppe opp litt. Se at det finnes andre alternativer enn det vi har til vanlig. Vi bør alle tåle å kjede oss litt. Barn og andre som hele tiden skal aktiviseres, vel man lærer faktisk da ikke at noen ganger så skjer det ikke så mye og det kan faktisk være godt det og.

For min ja jeg vet ikke hva som skjer med jobben min, ikke hva som skjer med inntekten generelt for husstanden. Jeg vet ikke om vi blir syke eller ikke osv, men det jeg vet er at jeg fikk muligheten til å stoppe opp, slippe stress hver eneste dag, mulighet til å se hvordan hjemmekontor både virker på kort og lengre sikt. Hvordan er det med hjemmeskole? Hvilket nivå ligger faktisk barna mine på? Hvordan takler de oppgavene de får hver dag osv. Hvordan takler vi som familie å kjede oss litt og at vi ikke kan gjøre alt som vi er vant til. Det har gått veldig bra. Selvfølgelig noen småting vil det alltid være, men det har allikevel gått veldig fint. Så mao nei alt trenger ikke å være negativt på kort sikt ihvertfall.

Om jeg virkelig sender barna mine tilbake igjen på skole fra slutten av april får tiden vise.

#påske #hjemmekontor #corona #korona #covid19

Egg del 2

Og som en oppfølging til forrige innlegg. Dette ble resultatet av påskemoro fra eggene jeg tror ble kjøpt på Nille. Veldig søte.

#påske #påskeegg #korona #corona

Egg

I disse tider så er det egentlig ikke så mye som skal til før man blir fascinert. F.eks av disse “eggene” kjøpt i en butikk som etterhvert skal bli en påskefigur etter noen timer i vann.

#påske #påskeegg #korona #corona