17 mai – “sykdomsforbannelse”

Et eller annet har det blitt med 17 mai og sykdom de siste 6 årene. Ofte så er det en av barna som har vært syke enten dagen før eller natt til 17 mai. I år var det meg. Begynte da jeg var på jobb i går og etterhvert ble det så vondt å svelge at jeg dro på legevakta i ettermiddag. Crp var høy og streptest var positiv og jeg som faktisk fjernet mandlene for 2 år siden fordi jeg håpet å få streptokokker færre ganger. Nå er det andre gang på 1/2 år jeg har infeksjon. Kjente det la en stor demper på dagen, men deilig at jeg for en gang skyld ikke brukte mer 1 time på å komme til legevakta, få nødvendig hjelp og komme meg hjem igjen.

Nå håper jeg at jeg blir fort bra igjen.

#17mai #syk #streptokokker

Tusenfryd

I helga var vi 2 stk som klarte å ordne totalt 4 gratis billetter til Tusenfryd. Selv om de måtte brukes innen utløpet av mai så var det greit å ha muligheten å dra dit. Siden det er 1 mai i dag og vi alle hadde fri og været var greit så kunne bi jo like gjerne bruke dagen der. Nå er også minstemann over 95 cm og flere karuseller kunne kjøres alene av barna eller med voksne enn for 2 år siden. 

Barna fikk kjørt endel og etterhvert var vi alle slitne og fornøyde og kunne dra hjem etter en fin dag. Akkurat passe med mennesker der og så definitivt en fin dag å være der på.

#tusenfryd #karuseller #1mai