2020 går mot slutten

2020 går mot slutten. Mange sier heldigvis, jeg ser det ikke sånn. Ja det er mye som har vært dritt dette året, men dette er også året jeg fikk masse tid med familien, jeg fikk prøve hjemmekontor over lang tid. Jeg fikk se hvordan man kan ha en avslutning for en kollega, selv med avstand og ikke minst julelunsj gjennom Teams. Det går faktisk det og. Ja mye blir forhåpentligvis bedre i 2021, men mye var faktisk bra i 2020 og.

Godt nytt år til alle. 

 

 

Hva skjedde etter 30 oktober 2020?

Heldigvis hadde ikke mitt eldste barn korona. Verken den gangen eller da samme trinn ble satt i karantene ca 4 uker senere.

Min nære slektning som fikk en helt for jævlig beskjed den fredagen fikk heldigvis kommet i gang med cellegift uka etter. Totalt uventet vending, men noen ganger bedre at man kan prøve å gjøre noe enn at man ikke kan gjøre noen ting. 3 kurer er blitt gitt og nå venter vi på tilbakemelding på om det har fungert som de har håpet.

Vanskelig å se gleden med jula i år. Det har skjedd så mye dette året. Spesielt det med kreften.

For å toppe det hele fikk jeg beskjed 2 dager før julaften at fra 1 feb 2021 så er jeg overtallig på jobb. 

Men på en annen side. Jeg prøver å tenke på at jeg forhåpentligvis skal få oppleve denne jula og gjøre det beste ut av den.

 

#korona #corona #covid19 #kreft #karantene