Bursdagsfeiring for 4 åringen 080317

Fra at veldig få hadde meldt seg på så endte det opp med fullt hus og bare 1 fra barnehagegruppa som ikke kom. Da fristen egentlig hadde gått ut for påmelding strømmet det plutselig på med sms med ja takk barnet mitt kommer.

Dette betydde at de opprinnelige planene vi hadde ble lagt til side og vi gikk for pizza og pannekaker, frilek og litt kake. Med 18 barn her så var det ingen vits i å organisere noe som helst annet enn maten.

Så lørdag 4 mars var vi klare for innrykket. Litt før kl 13 så ringte det på og da gikk det i ett. Tror det tok nesten 20 minutter før alle hadde kommet innenfor. Det som fasinerte meg var at så mange av barna forsvant rett opp i 2 etasje hvor barnas rom er. Det var nesten det første de gjorde da de kom inn.

Etter litt frilek ble maten servert. Både minipizzaene og minipannekakene falt i smak og i tillegg litt saft. Noen satt en stund og spiste andre hadde knapt tid til å sette seg ned før de spratt opp i 2 etasjen igjen.

Rundt kl 14.30 så vi hvor fort tiden hadde gått og fortet oss å servere kake og gele. Da alle hadde fått sitt så begynte foreldrene å hente barna og vips så var huset tømt litt etter kl 15.

Jeg var kjempespent på hvordan det hele skulle bli. Ikke minste hvordan 4 åringen min ville takle det hele. Vi var alle superfornøyd og føler det var veldig vellykket. Godt at ordnet seg til slutt og at det ble så bra som det gjorde.

#bursdag #bursdagsfeiring #4år #feiringmedbarnehagen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg