Oppsummering av høsten 2019

I og med at man ikke gjør så altfor mye for tiden så tenkte jeg på høsten som var.

At eldstemann begynte på skolen og hvor rart og fint det var. Etter min mening er ca 56 elever altfor mange på 1 trinn selv når de er fordelt på 2 klasser og til tider også grupper. Uansett gikk skolestarten fint og det at eldstemann syns det er så stas å ta bussen alene gjorde jo ting utrolig lett for oss som foreldre. Imponert over dette.

Har også fått erfaring som klassekontakt. Utrolig hvor fort den hånda går i været når det eneste man vil er inn i klasserommet for å se på barnet sitt ha siste delen av første skoledag.  Har vært noen utfordringer og ikke alltid så lett å være klassekontakt når man møter på utfordringer innad i klassekontaktgruppa.

Var også veldig spesielt da rett før jul innså at lapper man skrev kunne bli lest av eldstemann. Plutselig var det en som kunne lese.                                                             Var også veldig spesielt da yngstemann for første gang kunne skrive navnet sitt, men ikke hadde fortalt oss det.

At eldstemann også begynte på ballett innebar rolle som #snøballer i oppsetningen #Nøtteknekkeren i Kulturhuset. Mange har det som juletradisjon, men jeg hadde aldri sett den før. Så utrolig stolt de minuttene eldstemann var på scenen. Så rolig og gjennomførte utrolig bra.

Til jul ble det endelig tid til å slappe av og julaften ble faktisk veldig fin. Dessverre gikk resten av jula bort i sykdom. Mellom 1 og 2 juledag var det eldste barn på vei nedover. 3 juledag kom barn nummer 2 med feber. Nyttårsaften rakk akkurat å bli feiret slik at vi gikk inn i det nye året. Da var jeg nedadgående og rett etterpå var far i huset også syk. Influensa alle sammen. Tok nesten 2 uker å bli ordentlig bra igjen.

 

#skolestart #høsten2019 #jul2019 #influensa #nøtteknekkeren

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg